RÓLUNK

 

A Tisztazöld Kft. egy gyorsan fejlődő, folyamatosan bővülő, 100% -ban magyar tulajdonban lévő, Budaörsi központtal rendelkező Cég, mely több mint 8 éve kezdte meg működését és nyújtja szolgáltatásait Ügyfelei számára. Mára szolgáltatásaink több mint 100 városban, és több mint 180 helyszínen elérhetőek. A folyamatos növekedésnek köszönhetően, takarítási szolgáltatásainkon felül az alábbiak szerint bővült a szolgáltatási körünk:

2012- Szalagfüggöny tisztítási,- karbantartási és telepítési szolgáltatás

2013- Gépi útfelület tisztítási szolgáltatás

2014- Zöldterület - karbantartási szolgáltatás - Országos hálózat

2015- Gépi hó,- és síkosság-mentesítési szolgáltatás 24 h-s ügyelet - Országos hálózat

2018- Útszóró só és Környezetbarát síkosság-mentesítő anyagok nagykereskedelme

 

 

Legfőbb értékünk az évek során Megbízóinkkal és Partnereinkkel kialakított, kölcsönös, bizalmi és hosszú távú kapcsolat, melyben évről-évre újabb minőségügyi célokat tűzünk ki, melyekhez a szükséges feltételeket megteremtve fenntartjuk, illetve fejlesztjük szakmai tudásunkat. Válasszon akár egy-egy elemet szolgáltatásaink közül, vagy válassza összevont szolgáltatásainkat, melyben teljes körű megoldásokat biztosítunk Megrendelőink számára.

Kötelezettséget vállalunk, hogy megbízásaink teljesítése során általános és szolgáltatói felelősségbiztosítást tartunk érvényben! A felelősségbiztosítás egyaránt kiterjed tevékenységi-, szolgáltatási- és munkáltatói fedezetre illetve Magyarország egész területén érvényes.

 

Referenciák

webodlal készítés: