SZALAGFÜGGÖNY TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

A szalagfüggöny praktikussága ellenére, ugyanúgy koszolódik, mint bármely hagyományos függönyök, még egy zárt helyiségekben is. A dohányfüst,- vagy egyéb erős szennyeződés, gőzök vagy por hatására a textil elszíneződik. Ennek elkerülésére kínálunk Önnek gyors, és precíz, szakszerű és hatékony módszert, mellyel jelentősen kímélheti költségeit, hisz az új szalagfüggöny mindig drágább, mint a meglévő szalagfüggönyt rendszeresen tisztítani,- és karbantartani. Szalagfüggöny tisztítási szolgáltatásunk, egyedülálló, ipari módszerrel, német géppel, környezetbarát vegyszerrel és technológiával történik.

A helyszínen összetekert függönyöket elszállítjuk, majd tisztító oldatba helyezzük, amely kioldja a szennyeződéseket. Ezt követően a szalagok további mélytisztításon mennek át, ami vissza - adja az eredeti keménységét és tisztaságát. A szalagfüggönyök illatosak, baktérium,- és pormentesek lesznek. Eljárásunkkal függönyeik élettartamát meghosszabbítjuk, megőrizve eredeti állagukat. Szalagfüggönyök mellett, textilfüggönyök tisztítását is vállaljuk. Vállalási határidőnk mennyiségtől függően 24-72 óra. A megrendelővel egyeztetve a munkavégzés idejét és határidejét, hogy a lehető legkevésbé zavarjunk munkánkkal, ha szükséges munkaidő után, illetve igény szerint hétvégén végezzük a szalagfüggönyök tisztítását.

Karbantartásainkkal, megrendelői kérésre, pótolni tudunk minden olyan kopó alkatrészt és textiliát, ami cserélhető. Alsó gyöngylánc, vállfa, súly, kezelő, stb.. Szalagfüggöny tisztítási és karbantartási szolgáltatásunkat az új szalagfüggönyök és alumíniumkarnisok telepítése teszi teljes értékű szolgáltatássá! Továbbá vállaljuk a hagyományos textil függönyök, sötétítő függönyök és napellenzők vegytisztítását.

A napellenzők tisztítása, mely a szalagfüggönyök tisztításához hasonlóan nem a helyszínen történik, hanem leszerelést követően műhelyünkben végezzük el tisztításukat. A tisztítás után a napellenzők anyagnak impregnáltsága visszaáll eredeti minőségbe. Sajnos az erősen elhanyagolt, penészes vagy madárürülékkel szennyezett napellenző tisztításától nem várható el a kívánt eredmény, lényegesen tisztább lesz ugyan, de újszerű állapotát nem nyeri vissza. A tisztítást ajánlatos évente, szükség szerint félévente elvégeztetni, így a rendszeresen tisztított és karbantartott függönyt nem szükséges magas költségen idő előtt lecserélni.

 

 

Referenciák

webodlal készítés: