Rólunk

Rólunk

IPARI TERÜLETEK FŰNYÍRÁSA, PARKFENNTARTÁSA

Cégünk, 2010-ben kezdte meg működését, akkori célként környezettudatos takarítás jegyében, mely 100 % magyar tulajdonban lévő, budaörsi központú vállalkozásként nyújt szolgáltatásokat. Cégünk, azóta folyamatosan bővülő portfóliójával biztosítja Ügyfeleit a széleskörű szolgáltatási lehetőségeiről. Szolgáltatásaink további felmerülő igényeként, Cégünk 2013- tól gépi útfelület sepréseket is vállal ipari területeken. A folyamatos növekedésnek,- fejlesztésnek és rugalmasságnak köszönhetően, takarítási szolgáltatásainkon felül, 2014-től elkezdünk zöldterületek gondozásával és fűnyírással is foglalkozni, melynek köszönhetően, jelenleg több mint 1.000.000 m2-t gondozunk havonta. Ezzel jelentős növekedést elérve szolgáltatásunkban, így már a Zöldterület-karbantartási feladataink az egyik fő Profilunkká vált!

Cégünk itt nem állt meg, 2015-től további célokat tűzött ki maga elé, és a Téli hó-és síkosság-mentesítésben kezdett el tevékenykedni először kisebb ipari területeken, majd nagyobb Logisztikai parkokban, mely eredményeként a Tisztazöld Kft. már országos lefedettséggel dolgozik, 19 megyében, több mint 180 helyszínen, és megközelítőleg 60 szolgáltató Partnerrel. Mivel az igények folyamatosan bővülnek, így küldetésünknek érezzük, hogy ezeket az igényeket, minél szélesebb skálán tudjuk biztosítani komplex szolgáltatási csomagokban Megrendelőink részére, így 2016-től Síkosság-mentesítő anyagok beszállításával is elkezdtünk foglalkozni, ami olyannyira volt jó döntés, hogy 2018. decemberében, megnyitottuk budaörsi Útszóró-só Nagykereskedésünket, ahol a hagyományos útszóró són felül, számos környezetbarát szóróanyagot is forgalmazunk Partnereinknek.

A kereskedésünk további fejlesztése folyamatban van, és hamarosan megnyitjuk teljes körű webshopunkat, ahol kényelmesen megrendelheti a szóróanyagokat és Mi gondoskodunk azok országos kiszállításáról. Budaörsi telephelyünk ezen felül átlagosan, 100-160 tonnányi anyaggal áll rendelkezésre!

Kedvezményezett neve: TisztaZöld Kft.

Projekt címe: Gépbeszerzés a TisztaZöld Kft.-nél

Vissza nem térítendő támogatás összege: 9,7 millió Forint.

Támogatás mértéke: 70%

Beszerzésre került 1 db rézsűkasza és 1 db seprőgép, amelyekkel a vállalkozás teljeskörűbbé tette az általa kínált szolgáltatást.

Tovább forgóeszköz beszerzés történt a telephely készletállományának és palettájának növelése céljából.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01573

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.09.17.