Kertépítés

Kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás – otthonunk Kis Világ

Szolgáltatási palettánk egyik szeretett csokra a kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás. Nagy kincs birtokában van az, akit egészséges flóra és színes fauna vesz körül. Otthonának, nyaralójának kiteljesedéséhez, szeretett miliőjének megteremtéséhez elengedhetetlen elem a kert, díszkert, a park.

A kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás számunkra megtiszteltetés. Misszió, mert úgy gondoljuk a határtalanság a falakon túl, a kertben kezdődik. Ezért nagy a felelősségünk, hiszen az Önök tiszta zöld Kis Világa saját stílusra szabott, egyéni elvárásokkal gazdagított, egyedi és megismételhetetlen mikro-univerzum, melyben mindig, minden körülmények között csodásan fogja érezni magát.

Kerttervezés

Akár talpalatnyi föld, akár parknyi méretű terület áll rendelkezésre, a kerttervezés ismerkedéssel kezdődik. Felmérjük igényeiket, sorra veszünk minden kívánalmat, speciális körülményt (kertstílus, passzív vagy aktív kertet szeretnének, kedvenc növények, nemkívánatos növények, allergia, kerti kiegészítők, kutya, burkolatok…). Innovatív megoldásokkal támogatjuk, hogy a kert a későbbiekben minden szempontból tökéletes, könnyen kezelhető, fenntartható és csodaszép legyen.

A kapcsolatépítés a terület feltérképezésével folytatódik, mind a talajszint felett, mind alatta (talajdiagnosztika), ez is a kert majdani megszületésének szerves része. Előfordul, hogy a talaj silányabb, és feljavítást igényel a növények, gyepszőnyeg, fák, cserjék telepítése előtt.

A kerttervezés egyik legkedveltebb fázisa következik – a kert látványtervének 2D-s, vagy 3D-s megálmodása. Ilyenkor szinte érezzük a föld, az ültetendő növények illatát, halljuk a kerti tó, szökőkút vízcsobogását, a madarak csicsergését. Önök is részesei lehetnek, lesznek az élménynek – szeretnénk a tervezés minden fázisába bevonni Önöket, hogy valóban az a kert épüljön meg, amelyet megálmodtak.

Ezt követően jön a szakmai ajánlat, árajánlat.

Terveztesse meg kerti Kis Világát a TisztaZöld szakembereivel, kerttervezőivel. Szolgáltatásunk vonatkozhat csak a kert koncepciójának elkészítésére, illetve a komplex kertépítésre, kertfenntartással, gondozással együtt az alábbi területeken: Budaörs, Diósd, Érd, Törökbálint, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Tárnok, Szigetszentmiklós, Budai oldal, Pest és Pest megye, Fejér megye és a Balaton régiójában.

Kertépítés

A kertépítés munkafolyamatának ideje nagyban függ az aktuális évszaktól, a terület nagyságától, a talaj minőségétől, a telepítendő növényzettől és a feladatoktól. A sziklakertek, kerti tó építése, az ágyásszegély, tipegő kialakítás, füvesítés, gyepszőnyeg lerakás, műfűtelepítés, öntözőrendszer telepítés, tipegők, térkövezés időigényes folyamat, melyekhez akár személyesen is kiválaszthatja budaörsi kertészeti árudánkban a legkülönlegesebb alapanyagokat és kiegészítőket. Ha kértjét kényelmesen, otthonából szeretné megálmodni, látogasson el webshopunkba https://sokereskedes.hu/ vagy fecebook oldalunkra https://www.facebook.com/sokereskedesbudaors, ahol több ezer termék közül válogathat és a többit bízza ránk.

Építtesse, alkossa meg kerti Kis Világát a TisztaZöld kertépítő szakembereivel. Szolgáltatásunk vonatkozhat meglévő terv alapján csak a kert kivitelezésére (abban az esetben, ha ez nem ütközik szakmai szabályokba), illetve a kert tervének elkészítésére, kertfenntartással, gondozással együtt az alábbi területeken: Budaörs, Diósd, Érd, Törökbálint, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Tárnok, Szigetszentmiklós, Budai oldal, Pest és Pest megye, Fejér megye és a Balaton régiójában.

Kertfenntartás

A kertet úgy alkotjuk, hogy minden megtett lépés, minden lélegzetvétel, minden bíbelődés, amit a kertben végez majd, csodás pillanatokat vigyen az Önök életébe. Ha a kertészkedés távol áll Önöktől, olyan kertet építünk, melyben csupán gyönyörködnie kell – a legnagyobb készséggel vesszük le a kertfenntartás gondjait a válláról.

Ahhoz, hogy a kert egészséges maradjon, szükség van olyan műveletekre, mint a gyepszellőztetés, fák és cserjék metszése, sövénynyírás, lombszedés, a kerti tavak gondozása. Ezt általában kertészeti szakemberek, gazdálkodók végzik, de igény esetén szívesen adunk szakmai instrukciókat, elméleti segítséget.
Kertfenntartás, parkfenntartás a TisztaZöld kertgondozó szakembereivel – hogy az Önök Kis Világa mindig ápoltan, tisztán, frissen, millió ragyogó színnel várja Önöket – évszaktól függetlenül. Szolgáltatásunk vonatkozhat csak a kert gondozására, de szívesen dolgozunk a tervkoncepció elkészítésében, a komplex kert megalkotásában az alábbi területeken: Budaörs, Diósd, Érd, Törökbálint, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Tárnok, Szigetszentmiklós, Budai oldal, Pest és Pest megye, Fejér megye és a Balaton régiójában.

TisztaZöld Kis Világ – pompás, boldog kertek

Park és Kertépítés az alábbi területeken: Budaörs, Diósd, Érd, Törökbálint, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Tárnok, Szigetszentmiklós, Budai oldal, Pest és Pest megye, Fejér megye és a Balaton régiójában.