Hóeltakarítás

Hóeltakarítás

Cégünk, Téli hó-és síkosság-mentesítési szolgáltatásait először kisebb ipari területeken, majd nagyobb Logisztikai parkokban kezdte el, melyet bolthálózatok területeinek hó-és síkosság-mentesítése és további vidéki terjeszkedés követett.  Mára a Tisztazöld Kft. országos lefedettséggel dolgozik, 19 megyében, több mint 180 helyszínen, és megközelítőleg 60 szolgáltató Partnerrel.

Szerződéseinkben lehetőség van átalánydíjas vagy eseti díjas szolgáltatásra is szerződni. Szerződés nélküli, téli eseti kiszállásokat nem tudunk vállalni. Áraink igény szerint tartalmazzák a síkosság-mentesítő anyagok felhasználási költségeit is. Továbbá Ügyfeleinknek és Szolgáltató Partnereinknek lehetőségük van, csak síkosság-mentesítő anyagok megrendelésére is budaörsi Nagykereskedésünkből, ahol a hagyományos útszóró són felül, számos környezetbarát szóróanyagot is forgalmazunk Partnereinknek.

Szerződéseink értelmében, 0-24 órás Hóügyeleti szolgáltatásunkat november 1. és március 31. között tudjuk biztosítani Megrendelői igény szerint.

Átalánydíjas szolgáltatásunkban vállaljuk, hogy a hóeséstől számított, szerződésben rögzített időn belül a helyszínen Kollégáink megkezdik a hó-és síkosság-mentesítést.

0-24 órás hóügyeleti szolgáltatásunkban igény szerint automatikus felvonulást is biztosítunk, továbbá lehetőség van a riasztásra is, mely értelmében csak is kizárólag akkor vonulunk fel, amikor a Megrendelő azt jelzi felénk. Ennek esetleges hátránya lehet, amikor a reggeli órákban számos helyszínről jelzik egyszerre az igényt, így a tényleges kiszállás lassulhat. Éjszakai havazások esetén, a munkavégzéseket a reggeli nyitási időkre elvégezzük.

Téli Hóügyeleti szolgáltatásunk és annak országos vállalási területe nem csak megrendelőink számára nyújt Hóeltakarítási megoldást, hanem Szolgáltatói Partnereinknek is, akikkel szoros együttműködésben valósítjuk meg a kívánt szolgáltatást. Hóeltakarítással és síkosság-mentesítéssel foglalkozó Partnereink folyamatos jelentkezését a „Csatlakozzon hozzánk” menüpont alatti jelentkezéssel várjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 60 Szolgáltató Partnerünk Minket választott, büszkék vagyunk a közös sikereinkre!

Találja meg Ön is Velünk a számításait!